Kids – FUNTASTIC GYM

Nešto o našem partneru koji daje ovu ponudu:
FUNTASTIC GYM  je osnovala Sanja Letić, po struci fizioterapeut. U Funtastic gym-u  se brine o pravilnom odrastanju dece kroz 3D sistem učenja, u kom je fizička akrivnost osnova celokupnog razvoja, jer kada dete može da se kreće i savladava prostor i prepreke u njemu, sva vrata za učenje su mu otvorena.

Vreme trajanja : 4 treninga u trajanju od po sat vremena u okviru mesec dana.

Opis ponude: Dete dobija jednom nedeljno u toku mesec dana korektivno kondicione treninge (4 treninga u trajanju od po sat vremena) pod stručnim nadzorom i vođstvom fizioterapeuta Sanje Letić i profesora fizičke kulture. Ovi treninzi su usmereni na pravilan razvoj deteta i njegovih motoričkih sposobnosti i održavaju se po utvrđenom rasporedu. Dete se priključuje grupi sa svojim vršnjacima. Po završetku, dete uz prisustvo roditelja, dobija stručne konsultacije sa fizioterapeutom i pripremljen program korektivnih vežbi za samostalno vežbanje. Dete dolazi sportski obučeno i donosi čiste patike za trening.

Mesto: FUNTASTIC GYM

Ova ponuda važi za: 1 dete

Napomena:  Za decu uzrasta 6-15 godina. Rezervišite termin putem telefona svakog radnog dana od 10h do 18h. Prilikom rezervacije termina, morate da napomenete ako dete ima neko hronično oboljenje i u tom slučaju pre prvog treninga da donesete fizioterapeutu potvrdu od pedijatra da dete može da vežba. Naznačite da koristite BrinG poklon za decu i dajte serijskoi broj sa poleđine Aktivacionog vaučera koji se nalazi u ovoj kutiji. U slučaju sprečenosti, potrebno je javiti bar dan ranije.

 

Adresa: Bulevar Arsenija Čarnojevića 85a, Novi Beograd
Tel. 064 162 50 80
www.funtasticgym.rs