Kids – DEKUPAŽ BAH

Nešto o našem partneru koji daje ovu ponudu:
Beo Art House je novo mesto na kulturnoj i hobi mapi Beograda, koje objeedinjuje sve ljude kreativnog duha, kako početnike, tako i amatere, ali i profesionalce kojima umetnost teče kroz vene. Kroz mnoštvo kreativnih radionica i kurseva, deca i odrasli mogu da se upoznaju sa svetom umetnosti, modernim i klasičnim umetničkim tehnikama i hobi zanatima, dok u umetničkim terminima iskusni umetnici mogu da uživaju u mirnoj, opuštajućoj i inspirativnoj atmosferi Vračarske vile, pogodne i za njihove izložbe i privremene postavke. Beo Art House je spreman za druženje, kao što smo sigurni da je slučaj i sa Vašim detetom.

Vreme trajanja : 2 časa + 1 probni čas (svaki u trajanju od po 2 sata),

Opis ponude: Beo Art House edukatori uvode dete u svet dekupaža kroz osnovne i naprednije tehnike. Dete će naučiti kako da koristi što veći broj predmeta iz svakodnevnog života, kao i kako da napravi unikatne predmete koje može upotrebljavati ili poklanjati. Sav potreban repromaterijal i oprema su obezbedjeni od strane Beo Art House. Za razliku od nekih drugih oblika umetnosti, za izradu predivnih predmeta dekupaž tehnikom nije potreban nikakav talenat. Svako dete može da se bavi ovom aktivnošću! Veoma je lako započeti, materijali su pristupačni, a rezultati su vidljivi prilično brzo.

Mesto: Beo Art House

Ova ponuda važi za: 1 dete

Napomena: Radionica je za svu decu uzrasta 6-15 godina, 
Rezervacija je obavezna putem telefona u radno vreme centra, uz naznaku da se koristi BrinG poklon za decu i davanje serijskog broja sa poleđine Aktivacionog vaučera koji se nalazi u kutiji.

 

 


Adresa: Beograd, Internacionalnih brigada 74 – Vračar
Radno vreme: Ponedeljak – Nedelja od 9h do 21h
Tel: 060 1951 951 i 064 9149 390
www.bah.edu.rs