Kids – ARTYSHLAB

Nešto o našem partneru koji daje ovu ponudu:
ARTYSHLAB je laboratorija muzičke umetnosti i nauke na polju nerologije, psihologije i muzičke pedagogije. Kreatori su, organizatori i izvodjači programa koji imaju za cilj promovisanje klasične muzike, razvoj dece u ranom detinjstvu i edukaciju dece, mladih i odraslih. Poznati su po interaktivnim koncertima, u izvođenju visokoškolovanih muzičkih izvođača i pedagoga, a sve bazirano na naučnim činjenicama i rezultatima istraživanja.

Vreme trajanja : koncert traje oko 50 minuta i uvodni čas u trajanju od 25 minuta nakon koncerta.

Opis ponude: Ovaj paket obuhvata učešće na interaktivnom koncertu zabavno- edukativnog karaktera za jednog odraslog sa detetom i uvodni čas instrumenta po izboru, na kom je izvođen program u tom terminu, neposredno nakon održanog koncerta. Program izvode visokoškolovani muzički izvođači i pedagozi na različitim instrumentima: violina, flauta, klarinet, klavir, harmonika, gitara, orgulje. Na repertoaru su dela klasične, popularne muzike i dečije literature. Pored slušanja muzike uživo, učestvuje se u koncertu ponuđenim muzičkim aktivnostima od strane voditelja koncerta koji je po struci muzički pedagog, vaspitač ili učitelj. Koncerti se održavaju 4 puta u okviru koncertne sezone 2018/ 2019. i to u oktobru, decembru, martu i maju.

Mesto:  Muzej nauke i tehnike, Skenderbegova 51, Beograd.

Ova ponuda važi za:  1 dete u pratnji 1 odrasle osobe

Napomena:  Za decu uzrasta 6-12 godina. Rezervaciju je potrebno izvršiti između 15. i 25. u mesecu za sledeći mesec, putem telefona 065 66 86 506 sva od 10h do 18h. Naznačite da koristite BrinG poklon za decu i dajte serijskoi broj sa poleđine Aktivacionog vaučera koji se nalazi u ovoj kutiji. U slučaju sprečenosti, potrebno je javiti bar dan ranije.

 

 

 

Tel.065 66 86 506
www.artyshlab.com