HABANERA quartet

Muziku uz koju smo odrasle prenele smo u kvartet “Habanera”, a emociju koju doživimo muzicirajući zajedno nesebično delimo sa drugima već 12 godina. Filmskoj muzici, domaćem etno folku, kao i rock i pop hitovima, dale smo novi oblik. Višemesečni ugovor na prekookeanskom brodu je obogatio naš repertoar muzikom sa različitih strana sveta. Na koncertu u Areni smo, u okviru gudačkog orkestra “Habanera”, sarađivale sa Marijom Šerifović. Sarađivale smo sa Zlatkom Manojlovićem, bile deo orkestra Zdravka Čolića, a u studiju oživele zvuke za numere Ane Milenković, Bojana Marovića, Aleksandra Sedlara, Sergeja Ćetkovića… Na venčanjima, mladencima smo često izbor muzike za njihov najvažniji dan i prvi ples. Mnoge kompanije (Siemens, NIS, Ernst&Young, Namics, Superlab, Beton com itd.) su muzički obogatile svoje događaje i proslave muzikom našeg kvarteta, kao i Tehnološko-Metalurški fakultet , Vojna akademija, festival Fedis, Festival cveća, Salon vina Hyatt…

 

NUDIMO VAM
HABANERA QUARTET GOSTUJE KOD VAS

Ako već organizujete neku proslavu, ili pak okupljanje prijatelja ili porodice (u nekoj restoranskoj, klubskoj ili kućnoj varjanti), pozovite nas i kvartet će rado doći na adresu koju želite (na teritoriji grada Beograda). Zvuci gudačkih intrumenata će Vašem događaju dati novu dimenziju. Uživaćete u živoj muzici 1 sat uz obrade pop i rock hitova, domaće etno, filmske i klasične muzike iz našeg bogatog repertoara koji ćemo izvesti za Vas u akustičnoj varjanti. Obavezno rezervišite termin unapred i na vreme uz napomenu da koristite BrinG, kako bi ste se uskladili sa slobodnim terminima kvarteta (gore su navedeni svi podaci potrebni za rezervisanje).

NAPOMENA: Akustično izvođenje je predviđeno za maksimum 30 ljudi. U slučaju da želite da sviramo za više ljudi, potrebno je ozvučenje i tonska podrška, za koju možete doplatiti ili je samostalno organizovati.

 

HABANERA quartet
wwwhabaneraquartet.com
Rezervacije termina: Svakog dana od 09h do 19h
Tel.  064 27 09 417